Only Play


Ben je specifiek op zoek naar sportkleding van dit merk? Dan zit je bij ons goed! Only Play is zeer betaalbaar, gemaakt van goede kwaliteit én super leuk! Elke collectie is weer ontzettend leuk en voorzien van een bepaald thema, maar je kunt natuurlijk ook voor de tijdloze items van Only Play gaan. Kortom; met dit merk zit je altijd goed. 
 

Only Play dames sportkleding


De sportkleding van dit merk is super fijn en vaak geschikt voor diverse doeleinden. Zo kun je er dus mee naar de sportschool, maar je kunt er ook mee hardlopen of naar de yoga. Sommige items zijn speciaal geschikt voor een bepaalde soort sport en andere zijn juist weer overal geschikt voor. Wat wij super fijn vinden aan deze kleding is dat het niet alleen leuk, hip en functioneel is, de prijzen zijn ook mooi! Zo heb je bijvoorbeeld al een basic t-shirtje voor minder dan €13,-!

Ook de leggings en broeken van dit merk zijn erg fijn en zeer betaalbaar. Naast het feit dat deze kleding dus ideaal is om mee te sporten, kun je de kleding van Only Play ook nog eens prima in je vrije tijd dragen. Denk aan een lekker wijdvallend shirt op een hippe legging of sweatpants. Of in de zomer zo’n heerlijk, luchtige tanktop op een toffe short van dit merk. 
 

Pluspuntje: Only Play Curvy

De ontwerpers van dit merk hebben het goed begrepen, niet iedereen heeft een kleine maat! Ook wij van dames-sportkleding.nl zijn het hier helemaal mee eens. Daarom bieden we maar al te graag grotere maten sportkleding aan op onze website. Je vindt daarom dus ook Only Play Curvy dames sportkleding in ons assortiment. 
 

Dames sportkleding in de SALE!

Nu is de kleding van Only Play dus al zéér betaalbaar, maar bij dames-sportkleding.nl vind je ook nog eens een aantal toffe items van dit merk in de SALE! Wat dacht je van een toffe sweatpants in het grijs of in het zwart voor maar €15,99? Of een super, mooie en functionele sportjas voor nog geen €30,-? In onze sale vind je natuurlijk ook het fijne merk ‘Be Fit Gymwear’. Heb jij dus nog geen fijne, toffe sportkleding in je kledingkast liggen? Sla dan nu je slag in onze SALE. 
 

(Verplicht) thuis sporten

In deze periode is het natuurlijk belangrijk dat we allemaal zoveel mogelijk thuisblijven. De sportscholen zijn sowieso gesloten en met een groepje sporten zit er momenteel even niet in. Dat betekent niet dat je thuis niet prettig kunt sporten in een toffe outfit natuurlijk. Daarom bieden wij een assortiment aan dat zowel geschikt is voor de sportschool, outdoor sports, maar ook om gewoon lekker thuis te sporten! 

Het belangrijke van een goede sportoutfit is dat het lekker zit, dat je er vrij in kunt bewegen, maar ook dat bijvoorbeeld een legging of top mooi aansluit en alles goed op z’n plaats houdt. Uiteraard kun je ervoor kiezen om thuis gewoon lekker wat simpels aan te trekken, maar toch is het fijner om te sporten in een leuke outfit! Bekijk gerust ons assortiment dames sportkleding en natuurlijk de SALE. Mocht je ergens nog vragen over hebben? Dan staat onze klantenservice graag voor je klaar.