Sportleggings met handige zakjes aan de zijkant

Dames sportlegging mét zakken!


Het kan zijn dat je al een tijdje op zoek bent naar een goede sportlegging die ook nog eens van die handige zakjes heeft. Bij deze heb je hem nu dan gevonden. De sportleggings van Be Fit Gymwear beschikken bijna allemaal over handige zakken aan de zijkant. Je gaat dus niet op je mobiel zitten tijdens een oefening en je telefoon zal ook niet in de weg zitten. Wanneer je je telefoon in zo'n zakje aan de achterkant van je legging stopt, dan is dat vaak wel het geval! 

Nooit meer je telefoon kwijt

Het is ook jou vast wel eens overkomen dat je je telefoon ergens neerlegde en dat je hem daarna vergeten bent.. Op sommige plekken in de sportschool heb je namelijk geen vakje voor je telefoon. Dan is het wel zo handig als je hem vanaf nu gewoon in je zak van je sportlegging kunt doen. Wij hebben er voor gekozen om de zakken aan de zijkant te maken, zodat je telefoon ook niet in de weg zit. Super handig! Met een dames sportlegging met zakken hoef je je telefoon dus nooit meer kwijt te raken. 

Bekijk snel ons assortiment van sportleggings met zakken en scoor nu jouw nieuwe, favoriete tights! 

Onze favoriet: zwarte, squatproof sportlegging met mesh en zakken.

Bekijk hier álle dames sportleggings, waarvan sommige handige zakjes hebben. Veel van onze sportleggings hebben ook een high waist. Shop nu!

Alle dames sportleggings met of zonder zakken