Betaalmogelijkheden bij dames-sportkleding.nl

Vooraf overmaken:

Rekeningnummer: NL22 INGB 0007 0639 40
Ten name van: Be Fit Gymwear (dames-sportkleding.nl valt onder Be Fit Gymwear)
Bank: ING
Plaats: Maasbracht

BIC: INGBNL2A (alleen voor overschrijvingen vanuit het buitenland)

Vermeld bij de betaling uw bestelnummer (deze is te vinden in het mailtje dat u ontvangt na het plaatsen van de bestelling).

Zodra uw betaling binnen is, wordt uw bestelling direct verzonden.

 

iDeal

Met iDeal kun je gemakkelijk betalen met je mobiele telefoon of vanachter de laptop of pc. Er zitten geen extra kosten aan verbonden en het is veilig.


 

afterpay

Betalen doe je achteraf met AfterPay, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Dan weet je zeker of het product bevalt en betaal je alleen voor wat je wilt houden. Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kun je direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen. Aan deze betaalmethode zitten extra verwerkingskosten verbonden van €1,25

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) 
AfterPay voert voor https://www.dames-sportkleding.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.dames-sportkleding.nl betalen met een digitale factuur van minimaal €30,- tot een bedrag van €150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €250,-
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

Betalen met Mister Cash

Bancontact

Ideaal voor onze klanten uit België. Het is makkelijk, snel en veilig. Aan deze betaalmethode zitten geen extra kosten verbonden.

 Betalen met Billink is heel gemakkelijk. Je bestelt en ontvangt wat je nodig hebt en selecteert tijdens het betaalproces dat je wilt betalen met 'Billink'. Na ontvangst van je bestelling hoef je alleen te betalen wat je wilt houden. Van Billink ontvang je een handige factuur, die je vervolgens binnen 14 dagen betaalt. Zo heb je geen gedoe met vooruit betalen terwijl je nog op je bestelling wacht! Aan deze betaalmethode zitten extra verwerkingskosten verbonden van €1,99


 Paypal

Als je met paypal betaalt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt je bankrekening of creditcard koppelen aan je paypal account. Je logt simpelweg in op je paypal account en op die manier betaal je makkelijk en snel. Aan deze betaalmethode zitten extra verwerkingskosten van €0,75 verbonden.